Helen

Helen is onze hoofdocente van de cursussen salsa on1 (LA). Technisch sterk en veel plezier en energie uitstralend wanneer ze les geeft en salsa danst. 

In haar danslessen besteedt ze op een duidelijke en gestructureerde manier veel aandacht aan het beheersen van techniek en ritme waarbij je als leerling veel leert in een gezellige en energieke ambiance.

Hoe ben je gestart met dansen?

Helen is een vrolijke, passievolle ervaren docente met een dansachtergrond van klassieke ballet, jazzballet en hiphop. Op haar vierde jaar begon ze al met klassieke ballet. 22 jaar geleden begon ze met Salsa lessen en ging vrij snel een dansopleiding volgen. Ze gaf in het verleden ook les in Salsa on 2, Bachata (voornamelijk Dominican), Merengue en Salsa voor kids. Het gevoel wat ze krijgt bij salsadansen breng ze graag over op haar leerlingen.

Waarom geef je les bij Typical Tropical?

Helen: Typical Tropical is een dansschool met een gemoedelijke gezellige sfeer. Ik vind de locatie echt superleuk en ik houd van de structuur in combinatie met het persoonlijke accent.

Over de cursisten

Cursisten omschrijven de lessen van Helen als gestructureerd en leerzaam met een grote wauwww voor passie, energie en gezelligheid.

Dat Helen met veel plezier lesgeeft is duidelijk. Wil jij ook die wauwww beleven volg dan bij haar een dansles!