Glen, geboren op Aruba en opgegroeid met een Dominicaanse stiefvader, die ook als DJ werkte, kwam Glen al vanaf heel jong in aanraking met Latin muziek. In 2004 kwam Glen naar Nederland voor zijn studie en besloot in 2006 Salsalessen te gaan volgen. In 2007 volgde Glen naast de Salsalessen ook Bachatalessen bij één van de eerste Dominicaanse dansdocenten in Nederland. In 2010 / 2011 deed Glen samen met zijn partner Khristy mee aan de eerste Nederlandse Kampioenschappen Bachata in Nederland en ze wonnen in 2011 de eerste plaats en dit leidde tot het oprichten van hun dansbedrijf DançAmore in 2013. Sindsdien wordt Glen regelmatig gevraagd voor workshops en optredens in Nederland en in het buitenland.

Glen wordt in zijn dans gekenmerkt door zijn sterke gevoel voor musicality en timing, door zijn speelse creativiteit op de dansvloer en zijn ontspannen manier van lesgeven.

———————-

Sunaina is van kleins af aan altijd gek op dansen geweest en was bij familiefeesten niet van de dansvloer weg te krijgen. In haar studietijd heeft ze in België een jaar op buikdansen gezeten en deed ze dans-optredens voor haar familie op verjaardagsfeesten en bruiloften. In 2017 verhuisde Sunaina naar Den Haag en ging er een wereld voor haar open toen ze de Latin scene ontdekte. Ze schreef zich in voor Kizomba lessen bij DançAmore en was al snel verkocht! Het smaakte naar meer! Al snel leerde Sunaina ook Bachata en Salsa dansen en deed mee met een Bachata project team voor optredens. In 2018 begon Sunaina met het assisteren tijdens danslessen en heeft sindsdien een enorme groei gemaakt in haar danstechniek en het overbrengen van haar liefde voor dans aan anderen.