Laili & Rogiani

Laili & Rogiani

Samen verzorgen zij de cursussen BACHATA SENSUAL waarbij Laili bekend staat als een sierlijke, sensuele danseres met uitstekende bodymovement- en spintechnieken die zich als docente onderscheid door een analytisch oog en uitstekende didactische vaardigheden. Rogiani staat bekend om zijn stoere mannelijk uiterlijk maar ook zachte leiding en het zijn van een gentleman zowel buiten als op de dansvloer. Bij Rogiani voel je je als volger altijd veilig.

Hun lessen worden beschreven als: vriendelijk, gestructureerd en met een humoristische benadering waarbij de focus ligt bij een goede basis en persoonlijke groei voor de cursisten. Je leert niet gewoon pasjes, maar echt dansen!

Wat maakt Bachata “Sensual”?
De sleutel van deze mooie stijl is de toevoeging van “body isolations”. Bij Laili & Rogiani leer je ten eerste natuurlijk een degelijke bachata basis! De essentie van bachata en het echte bachata gevoel staan voorop!
Binnen deze lessen zul je leren hoe deze isolaties zowel vloeiend, comfortable en, eigenlijk het belangrijkste, VEILIG worden uitgevoerd. Door middel van de juiste lichaamscontrole en spanning leer je hoe je de volger de bewegingen vloeiend kan laten uitvoeren met alle vrijheid van dien. Ze leren je een UNIVERSELE taal, die logisch is voor elk lichaam om te volgen en dus op de socials met iedereen uitvoerbaar.
Sexy combinaties? Natuurlijk, maar je zult vooral ook de tools ontvangen om zelf JOUW combinaties te kunnen maken, JOUW verbindingen en daardoor de creatieve geest los te laten gaan. Dan sta jij binnen de kortste keren met de juiste en veiligste techniek op de dansvloer.