Francisco & Marisa

Francisco & Marisa

Francisco en Marisa dansten voor het eerst met elkaar tijdens een bachata festival in de Dominicaanse Republiek. Zij was onder de indruk van die Dominicaan met authentieke bachata passen en hij van het voetenwerk van die ‘gringa’ oftewel buitenlander. De eerste tonen voor een dansvriendschap waren gezet en in de daarop volgende jaren groeide hun wens om meer bachata met een dominican flow op de dansvloer te krijgen.

Francisco is van jongs af aan met de bachata opgegroeid  en de liefde voor deze muziek is dus ook diepgeworteld. Marisa deelt de liefde voor bachata en samen willen ze graag laten zien dat iedereen; jong, oud, dominicaan of niet, deze heerlijke dans kan dansen. De Bachata Dominican lessen zijn daarom gericht op de kern van bachata: De boodschap en het gevoel dat de muziek overbrengt…soms leuk…soms treurig…of een beetje stout, maar altijd met een knipoog. En natuurlijk niet te vergeten…samen plezier maken op de dansvloer!

Francisco en Marisa hebben veel zin om in de lessen aan de slag te gaan met de bachata en alles wat daar qua muziek, passen, voetenwerk, leiden en volgen bij komt kijken. Let’s bring some Dominican Flow on the dancefloor!