Wanita & Michael zijn de docenten van de cursus Kizomba Fusion. Ze verzorgen al jaren lessen Salsa, Bachata en hun grote passie Kizomba Fusion.

Dansen zit Wanita in het bloed. Als baby danste ze al in de armen van haar vader, in haar tienerjaren volgde ze verschillende danslessen in Jazz ballet, streetdance en buikdansen. In 2012 begon haar Salsa-avontuur, dat ze al snel uitbreidde met Bachata en Kizomba. Eenmaal helemaal verliefd volgde er heel veel dans- en trainingsuren, maar ook docentenopleidingen. Inmiddels geeft ze alweer 5 jaar vol passie, enthousiasme en bevlogenheid les/workshops in Kizomba (en substijlen) in zowel binnen- als buitenland. Haar core-kenmerken passie, enthousiasme, all-in mentaliteit stopt ze ook in haar lessen. Ze hecht waarde aan een goede techniek, uitleg voor zowel leiders als volgers, een goede sfeer, persoonlijke aandacht en heeft oog voor details en ladystyling.

Michael is een echte muziek en dansliefhebber. Ook is hij een learning & development junkie. Deze twee passies brengt hij al sinds 2010 samen in danslessen.
Dansen zelf is hij begonnen in 2002 met salsa, waarna hij al snel Bachata ontdekte en in 2012 ook een liefde voor Kizomba ontwikkelde. Het duurde niet lang voor zijn passie voor lesgeven mengde met kizomba. Fast forward naar vandaag is Michael docent met veel (inter)nationale dans en docenten ervaring in vele substijlen van kizomba (eigenlijk substijlen van Semba en Kompa, maar dat zal hij je vast nog een dag uitleggen).
Wat je van hem mag verwachten in jouw les is een hands on approach, plezier, uitdaging, sterke onderbouwing van alles wat je doet en dezelfde onderbouwing bij antwoorden op al je dansvragen.

Combineer deze 2 krachten en er staan je ongelooflijk leerzame, sterke, technische lessen vol humor en plezier te wachten. Wanita en Michael dragen hun passie voor Kizomba heel graag over, draaien hun handen nergens voor om, gaan all in en geen vraag is hun te gek. Voor hen is dansen vrijheid.

Waar wacht je nog op? Join their classes!