Mati

Mati is de docente Cuban Salsa Ladies Styling. Ze is geboren en getogen in Cuba waar salsa dé nationale en passionele dans is die iedereen daar danst. Op de ritmische klanken van de salsa zal Mati je laten bewegen op een manier die je van jezelf niet kent.

Bij Cuban Salsa Ladies Styling leer je de vrouwelijke, sensuele en elegante stijl van het Cubaans dansen wat goed aansluit bij Mati’s eigen dansstijl. Aan de hand van choreografieën wordt in de les aandacht besteed aan hand- en armbewegingen, voetenwerk en lichaamshouding ter verbetering van de styling. De muziek welke wordt gebruikt is o.a. Salsa, Bachata, Rumba en Afro Cubana.

Hoe ben je gestart met dansen?

Al op jonge leeftijd ontwikkelde Mati een voorliefde voor dans en muziek. In haar jeugd volgde zij een dansopleiding en werkte meer dan 10 jaar als professionele danseres bij verschillende gezelschappen. Vele jaren is zij een vaste danseres geweest bij de revueshow van het theater Tropicana in Santiago de Cuba.

Over de cursisten

Tijdens lessen van gebruikt Mati haar grote danservaring samen met haar kennis van vele Latijn Amerikaanse ritmes. Mati staat bekend om haar energieke en enthousiaste manier van lesgeven.