Proeflessen

Vanaf begin september bieden wij weer proeflessen aan. Wil je niet zo lang wachten? Doe dan mee met onze 4-weekse zomercursussen die starten in de week van maandag 3 augustus. Klik HIER voor meer informatie.

Eerst even uitproberen? Volg een proefles salsa, bachata of kizomba!

salsa bachata kizombazouk dansen proefles
Proeflessen Salsa, Bachata & Kizomba
Start ???
Het lesrooster kan je binnenkort hieronder online vinden waarna je je kan inschrijven
Maak kennis met de dansstijlen of als je al ergens anders danst, met onze dansschool en meld je onderaan deze pagina vrijblijvend aan voor een proefles. Bekijk hier het lesrooster februari 2020, lees de meest gestelde vragen of check welk salsa niveau bij jou past.

Tip: korting op een cursus

Weet je al zeker dat je bij ons komt lessen? Schrijf je dan direct in voor een cursus en ontvang  tot wel € 20.- korting op jouw lesgeld en betaal in plaats van 110,- slechts 90,- voor tien lessen.
En pak nog eens 10.- extra korting op elke 2e en volgende cursus die je in hetzelfde cursus seizoen volgt. (geldig voor de 10-weekse cursussen die gelijktijdig worden gevolgd)

Nu inschrijven voor een cursus 

Hoe schrijf ik mij in?

  1. Hieronder kan je voor jezelf, je danspartner en/of vrienden meerdere proeflessen  selecteren door de stappen 1 t/m 4 opnieuw te doorlopen
  2. Scroll na het selecteren van de cursus(sen) naar beneden, klik vervolgens op Persoonsgegevens en vul de gevraagde gegevens in.
    Let op: geef van elke deelnemer zijn/haar eigen email en telefoonnummer op anders kunnen we jouw aanmelding helaas niet verwerken!
  3. Reken vervolgens eenvoudig en veilig af met iDEAL.
  4. Alle deelnemers ontvangen op het opgegeven email adres een bevestiging met o.a. de huisregels. Check anders je map ongewenste post en voeg ons emailadres info@typicaltropical.nl toe aan je contacten!

Let op: indien je na de proefles besluit om mee te doen met de cursus dan telt die proefles tevens als 1e les v.d. cursus!

Instromen tijdens het cursusseizoen?

Kan je niet wachten tot de proeflessen starten en wil je gelijk meedoen? Dat is meestal nog goed mogelijk. Bekijk dan het lesrooster februari 2020 of de bootcamps en neem contact met ons op voor de opties. We helpen je graag verder.