Bootcamps

Bootcamps Salsa, Bachata en Kizomba in Rotterdam

Bachata Dominican Flow Essentials (Beginners)
Datum: komt binnenkort online dus hou deze pagina in de gaten
Een intensieve bootcamp van 4 volle uren de traditionele Bachata met Dominican Flow dansen! Marisa en Francisco, de internationaal erkende Dominican Swag Bachata kampioenen van 2018, nemen je mee op een virtuele reis door de klanken en ambiance van de Dominicaanse Republiek!
Kizomba Urban Kiz Essentials (Beginners)
Datum: komt binnenkort online dus hou deze pagina in de gaten
Tijdens deze 4 uur durende bootcamp leren onze ervaren docenten Michael en Lynne je de basispassen en figuren v.d. Urban Kiz zoals deze populaire dans tegenwoordig wordt gedanst.
Afro Hiphop House
Datum: komt binnenkort online dus hou deze pagina in de gaten
Fais trakteert je 2 uur lang op een swingende mix van de danssteps uit Afro dance, House, old skool Hiphop en een vleugje latin.
Laat je meeslepen door de vrolijke beats die je binnen 1 les door minimaal drie verschillende culturen laat meenemen. Geen restricties, even niet letten op je partner of de juiste houding aan te nemen . Nee ! Gooi alles lekker los!
De les beginnen we met een ontspannen warming up waarbij alle spieren en gewrichten lekker los worden gemaakt . Vervolgens starten we met de basics en werken we iedere bootcamp uit naar een choreo. En als afsluiting doen we een kleine freestyle/social .
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk (ervaring is totaal niet vereist!), dynamisch , intensief ( goed voor de cardio ) en voornamelijk Fun! Join de party.
Prijzen
Bachata Dominican: € 45.-
Urban Kiz: € 45.-
Afro/Hip Hop/House: € 25.-
Aan de deur: + € 10.- (mits er nog plek beschikbaar is)
Locatie
Typical Tropical Studio’s, Schiekade 830, Rotterdam. Meer info HIER
Inschrijven
Selecteer hieronder voor jezelf, je danspartner en/of vrienden 1 of meerdere Bootcamps door de stappen 1 t/m 4 opnieuw te doorlopen en daarna eenvoudig en veilig af te rekenen met iDEAL

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data bekend van de bootcamps maar binnenkort volgt er meer info dus hou deze pagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief!