Bootcamps

Bootcamps Salsa, Bachata en Kizomba in Rotterdam

Zondag 6 september: Bachata Touch met de docenten BachaTinta & Stefania

Maak kennis met Bachata Touch en natuurlijk de syllabus van Ataca y la Alemana.
Deze twee geweldige dansers zijn de oprichters van de Island Touch Academy, the you tube hit ‘Te extraño’ en staan bekend om hun unieke style waar zij de danswereld mee veroverd hebben!

  • 14.00 – 16.15 uur: Bachata Touch Intermediate/Advanced, € 25.- p.p. 
  • 16.30 – 18.45 uur: Bachate Touch Improvers, € 25.- p.p.
  • Laatste 15 minuten zijn vrijdansen zodat je het geleerde in de praktijk kan brengen!  

Tijdens deze bootcamps gaan wij aan de slag met diverse basis elementen, shines, leiden en volgen, footwork, musicality en natuurlijk partnering Bachata Touch style.

Als officieel member en instructor biedt BachaTinta jullie het complete programma, voor de echte bachata liefhebber. De combinatie van Bachata Touch Academy en een vleugje Tinta maken deze bootcamps anders dan anders!

PS vanaf maandag 28 september verzorgen BachaTinta & Stefania ook cursussen!

Inschrijven

  • Ga naar de pagina cursussen en selecteer daar de datum 6 september. Maak een keuze uit het niveau, bestel je ticket (single of couple) en reken eenvoudig en veilig af met iDeal
  • Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven email adres een bevestiging met o.a. de huisregels en een link om jouw eigen account binnen ons administratiesysteem van Bueno aan te maken. (kijk anders in je map ongewenste post)
  • Geen mail ontvangen? Check je map ongewenste post en voeg info@typicaltropical.nl en mail@bueno.nu toe aan je contactenlijst!

Locatie

Typical Tropical Studio’s, Schiekade 830, Rotterdam. Meer info HIER

Over Corona

Onze studio’s zijn voorzien van ruim voldoende mechanische ventilatie en ramen die open kunnen.
Voor, tijdens en na de lessen hanteren wij de overheidsregels die gelden voor het verzorgen van danslessen (triage bij aankomst, hygiëneregels, 1,5 meter afstand tot andere koppels, terughoudend wisselen van danspartner, na de dansles het pand verlaten, etc.)