Bootcamps

Bootcamps Salsa, Bachata en Kizomba in Rotterdam

Zondag 27 december, 14.00 – 18.00 uur: bootcamp Bachata Dominican Essentials o.l.v. Francisco & Xiomara, € 45.- p.p.

Dans je al Bachata in een andere stijl en/of wil je nu voor het eerst beginnen aan de traditionele Dominican Bachata? Leg dan met deze bootcamp in vier uur een stevige basis!
Na deze bootcamp heb je de bagage om door te stromen naar de reguliere Bachata Dominican Improvers cursus om je niveau binnen afzienbare tijd naar een hoger plan te trekken met de unieke Dominican Flow van Francisco & Xiomara !!!
Zondag 27 december, 14.00 – 18.00 uur: bootcamp Kizomba Traditioneel Essentials o.l.v. Bernard & Vanda, € 45.- p.p.
Tijdens deze bootcamp leer je de lekkere en vrolijke flavour van de Kizomba Traditioneel.  Na deze bootcamp heb je de bagage om door te stromen naar de reguliere cursus Kizomba Traditioneel  Improvers om je niveau binnen afzienbare tijd naar een hoger plan te trekken.
Inschrijven

  • Ga naar de pagina cursussen en selecteer daar de datum en betreffende bootcamp. Bestel je ticket (single of couple) en reken eenvoudig en veilig af met iDeal
  • Na je aanmelding ontvang je op het opgegeven email adres een bevestiging met o.a. de huisregels en een link om jouw eigen account binnen ons administratiesysteem van Bueno aan te maken. (kijk anders in je map ongewenste post)
  • Geen mail ontvangen? Check je map ongewenste post en voeg info@typicaltropical.nl en mail@bueno.nu toe aan je contactenlijst!

Locatie

Typical Tropical Studio’s, Schiekade 830, Rotterdam. Meer info HIER

Over Corona

Onze studio’s zijn voorzien van ruim voldoende mechanische ventilatie en ramen die open kunnen.
Voor, tijdens en na de lessen hanteren wij de overheidsregels die gelden voor het verzorgen van danslessen (triage bij aankomst, hygiëneregels, 1,5 meter afstand tot andere koppels, terughoudend wisselen van danspartner, na de dansles het pand verlaten, etc.)