80’s Dance Night

Ook zo’n last van nostalgische gevoelens? Wij maken het alleen maar erger!!


Bestel je Early Bird tickets voor € 7.50 p.p. HIER
Reguliere tickets a € 12.50 p.p. binnenkort online !
Door = more

Alles dansbaar! De beruchtste one hit wonders, de vetste disco, early house. Een muzikale reis van Madonna en Prince tot Blondie en Wham!. Van ABBA, Falco en Nena de plas over naar The Clash, Pet Shop Boys, Rick Astley en Madness, door de oceaan over naar Bruce Springsteen, Joan Jett en Chaka Kahn, om bij thuiskomst door te feesten met Toontje Lager, De Dijk en Doe Maar.

DJ Team The Elwood Twins draait de beste muziek uit de jaren 80 vlotjes aan elkaar. Met af en toe een klein uitstapje naar de late jaren 70 en de vroege jaren 90 brengen ze de nostalgische gevoelens tot leven van Radio Veronica, Hilversum 3 en de klassieke discotheek.

VJ Pete ondersteund de muziek met zijn prachtige collectie videoclips en live beelden. Ook tijdgebonden fragmenten zoals het EK’88, Sterrenslag, The A-Team, Miami Vice en Pipi Langkous komen voorbij. Met de technologie van nu brengen The Elwood Twins en VJ Pete je terug in de sferen van vroeger.

The Elwood Twins hebben een succesvolle geschiedenis als DJ team. Ze hebben residenties gehad op plekken als Calypso, Speakers, Club Imax en de Thalia Lounge. Na een paar jaar vooral solo te hebben gedraaid zijn ze dit jaar weer bij elkaar gekomen om een nieuw avontuur aan te gaan. Bij een nieuw feestje hoort ook een nieuwe locatie. Met Hofhouse in Den Haag hebben we een prachtige en indrukwekkende plek gevonden met internationale allure. Een prachtig pand met veel glas, een grote hoge ruimte met een sfeervolle lange bar. Speciaal voor de 80’s Dance Night wordt Hofhouse aangekleed met extra verlichting, projectieschermen en een verlichte dansvloer.


Kaarten voor de 80’s Dance Night

  • Early Bird tickets voor € 7.50 p.p. HIER
  • Reguliere tickets a € 12.50 p.p. binnenkort online !
  • Door = more

The Elwood Twins bestaan uit:

DJ PJ
Wereldberoemd in Delft en omstreken. Al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht in kroegen, zalen, tenten en feesten. Ooit productieman bij Speakers, waar hij Lars leerde kennen en een duo werd geboren.

DJ Lars
In een ver verleden programmamaker in Speakers en bij Vrienden van Amstel LIVE, waar hij PJ leerde kennen. Tegenwoordig Amsterdammer en projectmanager bij GRAP Amsterdam, waar hij evenementen als de Muzikantendag, Grote Prijs van Nederland, Bevrijdingsfestival en Vondelpark Openluchttheater organiseert.

VJ Pete
Productiemanager bij Heuvelman. Weet alles van schermen, kabels, projectoren en schakelaars. Combineert die kennis met een enorme bibliotheek aan clips, herkenbare tv series, films, tv programma:s en sport hoogtepunten.


Wat maakt ons uniek en apart?
Heel veel classics feestjes zijn steeds breder geworden qua muziek. Van de 60’s tot de 00’s. Wij omarmen met de 80’s Dance Night de mooiste 15 jaar van de popmuziek van de late jaren 70 tot begin jaren 90. Althans: dat vinden wij zelf! Geen gabberhouse en skihut, niet te hard en niet te plat. Alles is dansbaar, maar met ontzettend veel variatie.

We moeten ook de unieke beelden van VJ Pete noemen. Een prachtige collectie aan clips en live optredens, maar ook tijdsgebonden beelden van de jaren 80. Andere Tijden zou jaloers op hem zijn!

Verder gaat het om het enthousiasme van de Elwood Twins, met (slecht uitgevoerde) dansjes, heel veel (vals) meezingen en oprecht plezier uitstralen. We zijn goede DJ’s, maar niet arrogant. Als we niet zelf stonden te draaien, dan stonden we te dansen in het publiek. We luisteren naar verzoekjes en leggen het uit als iets echt niet (meer) gaat lukken. We hebben er lol in om elkaar uit te dagen en te verrassen, maar daarbij ook hebben we ook veel ervaring en de routine om iedere avond nog tot een groot feest te laten uitgroeien.


Waarom Hofhouse
Wij houden ervan om op zoek te gaan naar plekken die je niet zo snel verwacht. Een zaak waar je normaal gaat flexwerken of lunchen is wellicht niet de eerste plek waar je aan denkt om te gaan dansen, maar wij zagen meteen dat Hofhouse mooier is dan welke club dan ook met z’n prachtige architectuur, glazen wanden en hoge plafond. Een indrukwekkend mooi pand met een prachtige bar en de perfecte sfeer voor een gezellige avond met allure. Omdat Hofhouse niet een standaard club is kunnen we hem iedere editie weer anders aankleden. Van een verlichte dansvloer tot een vol podium met live muziek. Er is heel veel mogelijk in dit prachtige pand en we hopen samen met ons publiek zoveel mogelijk opties te ontdekken.

Meer info op www.80sdancenight.nl of bel met 0624766063

Datum: 24-03-2023 Tijd: 21:00 - 02:00 Prijs: Early Birds 7,50 Locatie: Hofhouse Den Haag Tickets

Hofhouse, Rijnstraat, Den Haag, Nederland

Routebeschrijving