NEWS

Zaterdag 29 februari: Kiko Rodriguez met full band live in Hal 4, Rotterdam

Door Typical Tropical | In Bachata, Dance class, Music, News, Party | on 23 januari, 2020

Kiko Rodriguez is een aboslute grootheid in de bachata scene, heeft vele wereldhits achter zijn naam staan en daarnaast ook samenwerkingen met andere grootheden waaronder toppers als Romeo Santos (https://youtu.be/exW9PGRGonk).

Dit is jouw kans om Bachata in zijn pure vorm te ervaren met als heerlijk voorafje eerst een workshop Bachata Dominican (Intermediate/Advanced level) van Francisco & Xiomara en daarna de 4 geweldige DJ’s Sosa, Brian K, Jarzino en Menor die je opwarmen met Bachata in alle soorten en smaken.

Meer info: HIER

No Comments to "Zaterdag 29 februari: Kiko Rodriguez met full band live in Hal 4, Rotterdam"