NEWS

Exclusief deze zomer: dansen aan de Maas

Door Typical Tropical | In Bachata, News, Party, Salsa | on 7 juli, 2018
salsa en bachata aan de maas

Dans salsa en bachata aan de Maas! Exclusief deze zomer in Hal4 vier edities op de vrijdagavond.

De muziek verplaatst je voeten over de dansvloer terwijl je blik wordt gevangen door de zon die onder gaat in de Maas. Al dansend creëer je je eigen ultieme zomer. En daar wil je van genieten!

Wij houden daar ook van dus organiseren we maar liefst vier edities “salsa & bachata aan de Maas”. Op een bekende plek; Hal 4. Bekend van Latin Flavours. Deze prachtige locatie biedt alle opties voor een geweldige dansavond uit.

Kan ik dan precies hetzelfde verwachten op deze avond zoals bij Latin Flavours? Nee. We geven er bij Salsa & Bachata aan de Maas een twist aan door de zalen om te draaien en het een vrijdagse-vibe mee te geven. Zie het hieronder het verschil:

Latin Flavours Salsa & Bachata aan de Maas.

Zoals je misschien opvalt is er veel meer dansruimte voor de salsero’s met dj Lalo terwijl de bachatero’s genieten van het uitzicht met dj Franklin. Het is gelukkig nog steeds een optie om te switchen naar de dansstijl waar jij op dat moment zin in hebt.

Volg het Facebookevent voor het laatste nieuws. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur.

Dus, geniet jij met ons mee op vrijdag 13 juli?

salsa en bachata aan de maas

No Comments to "Exclusief deze zomer: dansen aan de Maas"