NEWS

3x waarom NU starten met salsa

Door Typical Tropical | In Bachata, Dance class, Salsa | on 5 april, 2018
Salsa proefles zomer

Het is lente. Je bent klaar met de kou en regen. Kom maar op met die lange zwoele zomeravonden. Daar hoort een lekker muziekje en geweldig zomers sfeertje bij. Ofwel salsa en bachata dansen! Weet je niet hoe dat moet? Geeft niets. Het goede nieuws is namelijk, dat april het perfecte moment is om te starten met de lessen. 

Al overtuigd? Schrijf je dan hier in voor de proefles. Nog drie ijzersterke argumenten nodig? Lees ze hier.

  1. Summer body? Summer moves!

Obvious one. Je werkt niet alleen aan je summer body maar ook aan je moves.

Stel je bent in dat ene strandtentje, je aandacht wordt getrokken door een lekker nummer. Verderop zie je een leuke groep mensen lachen en met elkaar dansen. Het ziet er niet perse uit als een gestroomlijnde choreografie maar wel heel aanstekelijk om mee te doen!

Salsa dansen is super sociaal en iedereen is welkom. Dus heb jij die cursus in april mee gepakt, dan kun je zo aansluiten!

  1. Mini vakantie in Rotterdam. Elke week.

Wist je dat er in Rotterdam (en andere steden!) wekelijks wordt gedanst op verschillende pleinen? Je kunt dus jouw hele zomer als een grote vakantie beleven. Ookal ben je gewoon aan het werk.. aan het studeren.. of komt jouw dik verdiende vakantie pas in september.

Als je de basis van salsa kent, kom je al perfect mee en ervaar je elke week een mini escape.

  1. Wereldwijd. Een skill die je overal te pas komt!

Ga je op vakantie deze zomer naar Latijns Amerika, Spanje of zelfs een andere plek waar je niet direct aan salsa denkt? Salsa dansen is wereldwijd en is zelfs razend populair in Japan. (Dat had je niet verwacht hé) Dus als jij nu alvast de pasjes leert, kun je straks met iedere salsa danser uit de hele wereld dansen!

Bonus

Dat het heel gezond is om te bewegen hoef ik jou niet uit te leggen. Weten doen we het vaak wel. Doen is vaak een tweede. Wij helpen je door een goede en laagdrempelige proefles aan te bieden zodat je vanzelf merkt of het ook echt wat voor je is. Deze is gratis!

“Ik wil dit uitproberen!”

Waarschuwing: Wij zijn niet verantwoordelijk voor het salsa virus. Het oplopen van dit virus is geheel op eigen risico. Raadpleeg uw dansdocent voor meer advies.

 

No Comments to "3x waarom NU starten met salsa"